tiistai 27. marraskuuta 2012

Joulutoiveita

Olen monessa blogissa jo bongannut joulutoiveita ja päätin nyt itsekkin tehdä kollaasin minun toiveistani:) Kaikkia ei tietenkään ole mahdollista saada mutta jos nyt parin noista saisin niin olisin hyvin tyytyväinen ! Kuten muuten jo aikaisemmin saatoin mainita ; Joulumieleni on kateissa.. On kuin eläisin pysähtynyttä heinäkuuta ja aika ei siitä liikkuisi. Se on se kuukausi kun tulin tänne ja luonto ei viesti mitenkään ajan kulumisesta kuten Suomessa. Miten saada joulumieltä paikkaan, jossa on vuorokauden ympäri vähintään 25 astetta lämpöä ? Pitänee kai ottaa järeät aseet käyttöön = ruveta kuuntelemaan joululauluja, leipomaan pipareita ( jos löytyy aineksia ) , paketoimaan & metsästämään paketteja.. Eiköhän se joulumieli vielä tuolta syvältä kuoren alta saada houkuteltua ;)

# 1. Fazerin sininen
# 2. Bikinien yläosa ilman sankoja, jottei tule rusketusraitoja 
# 3. Louis Vuitton 
# 4. IPad Hyvä korvike tietokoneelle, nopea avata & helppo kuljettaa. Vannoin etten omppusarjaan kajoaisi, mutta pakko myöntää että tableteista IPad on kyllä muita edellä, vaikka siihen ei ulkoista muistikorttia saakkaan.
# 5. LUNTA jouluaattona 
# 6. Salmiakki I miss you
# 7. Mustat korkkarit 
# 8. Kultakello 




# 1. Parfyymi
# 2. Kosmetiikkaa
# 3. Korvikset
# 4. Pipareita & glögiä <3
# 5. Söpö eläinkaiutin Kannettava , syötävän suloinen kaiutin juhliin, johon saa liitettyä niin puhelimen kuin muistitikun..
# 6. Friends & Family & Finland Rakastan & Ikävöin teitä kaikkia !


Noniin siinä oli nyt jotain joulutoiveitani, joita tuli tässä nyt mieleen :) Tiedän ettei läheskään kaikki tule totetumaan eikä voisikaan  ( Millonhan tässä osassa Brasiliaa on esimerkiksi nähty lunta, ikinä ? )  Huom. kuvissa olevat asiat ovat vain jotain aiheeseen liittyvää, eivät täsmälleen mitä haluan.

                     Entäs te, mitä te toivotte jouluksi ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti