maanantai 26. marraskuuta 2012

Back in Business

Elikkäs takasin kellkassa taas ollaan ja pirteämpänä kuin vähään aikaan ! ( 2 kuukauden loma alkanee yli huomenna & tervehtynyt olen ! )

Viikonlopun tunnelmia :

Reissu São Jose De Ribamaan: Hostperheeni kanssa käytiin lounastamassa ystäväperheen rantatalolla, joka sijaitsee aivan täydellisellä paikalla ( merinäköala ) ja muutenkin talo on ihan täydellinen <3 Harmi vain etten tyhmänä ymmärtänyt kuvata muuta kuin noita kanoja tuolla pihalla ...

 On tässä jo jonkin aikaa tullut valiteltua, että kuinka kaipaan kirjojen lukemista ja viikonloppuna hostsiskoni antoi minulle tämän Hilary Duffin kirjan luettavaksi ja sanoi että samalla voisin oppia lisää portugalia tätä lukiessani.. En itse mikään Hilary Duff -fani ole mutta kirja voi silti ihan mielenkiintoinen olla.
Mitä ihmettä ?, luultavasti ensimmäinen asia, joka teillä tulee mieleen .. Noh tässä vähän selvennystä :
¤Perjantaina koulussa oli teemapäivä, jolloin piti pitää tuollaista aquaman ( vesimies ) paitaa, sillä kamppanjoimme kuivuutta vastaan.
¤ Kappasvaan mitä laatikosta löytyi ; heinäkuussa Suomestani matkalukemikseksi ottamani Missmix !
¤ Hersheyn myslipatukka on yksi tämän hetken lempivälipaloistani erityisesti koulussa. Kunnon ruokaahan siellä ei tule syötyä, sillä kotiin päästään 12.30 .
¤ Sam on aina niin suloinen kun se haluaa jotakin.. Oli pakko ottaa kuva (:
¤ Brasiliasta on vaikea löytää normaaleja vihkoja ; päätinpä siis lapsuuden rakkauteni kunniaksi ostaa nallepuhvihon, ei nimittäin prinsessat houkuttanut..



Mitä allashulllu tekee heti kun iho on parantunut pahan palamisen jälkeen ? -
Ottaa pyyhkeen & voimakasta aurinkorasvaa mukaan, pistää bikinit päälle ja lähtee altaille.  Kun on kerrankin mahdollisuus uida ulkoaltailla millon ikinä haluaa & ottaa aurinkoa joka päivä, miksi heittää tilaisuus hukkaan ? 

pS. Hiuskyllästymiseeni on löydetty nyt ratkaisu ja postaus tulee toteutuksen jälkeen.. EXCITED :)

 Beijos, Siru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti