keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Hiusongelma

Vähän aikaa sitten mun hiukset oli tosi huonossa kunnossa, mutta nyt se asia on hoidettu. Auringon otto ja pitkä tauko hiusten leikkaamisessa oli kuivattanut hiukset perinpohjaisesti. Pieni hiusten tasaus ja todella tehokas hiushoito palauttivat hiukseni ennalleen. Nyt olen kuitenkin alkanut miettimään, että haluaisin kokeilla hiuksillani jotakin uutta... Muuttaa mallia , ehkä otsatukka ? Tai miten oisi sävyn muutos ? Eli en ole välttämättä mitään kovin radikaalista muutosta hakemassa mutta jotain pientä/suurempaa muutosta olisi kiva saada aikaiseksi.

Tässä ollaan nytten:



Hiukseni ovat aina joko auki tai tylsästi kiinni ponnarilla tai nopeasti sutaistulla nutturalla. Ehkä pelkkä arkikampauksen muutos voisi myös tuoda vaihtelua tähän kyllästykseen ? 





Vielä en siis yhtään tiedä mitä näille hiuksille tehdä ja olisi kiva jos jollain teistä olisi kivoja ehdotuksia :) Kuten jo aikaisemmin mainitsin, ehkä jo pelkkä arkikampauksen uudistaminen voisi tuoda vaihtelua ...  Tässä myöhemmin teen postauksen, jossa tullaan näkemään ratkaisuni tähän hiuskyllästymiseen:) 



Beijos, Siru

2 kommenttia:

  1. Mun on iha pakko kysyy et mite sul on aikaa tehä näin ihanii ja virheettömii postauksii ku oot vaihos? Ku sillonha on nii paljo tekemistä et hyvä ku kerkee nukkuu ja kyl sulki näyttää olevan tota menoo ku oot ollu vaik mis. Mut hei ihana blogi! Mä just vast tutustuin suhu tän blogin kaut :D mut vaikutat ihan tosi kivalta tyypiltä! jatka postaamist(;

    VastaaPoista
  2. Nii joo ja mäki oon menos nyt Brasseihi ens vuon jos vaan jotenkin saan asiat järkättyy. Yritän kyl kaikkeni, mut vaik tää ei ookkaa vaihtariblogi nii minkä järjestön kaut oot ja mitä oot tykänny? Sori ku kommentoin näihi supervanhoihi postauksiin :D

    VastaaPoista