sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vikat lomapäivät

Heippa taas ! Tänään on mun viimeinen lomapäivä ja koko viikon onkin sitten oltu menossa ja vielä tänäänkin pitäisi jaksaa raahautua johonkin vesipuistoon. Itseasiassa kouluhan olisi alkanut jo viime keskiviikkona mikä tuli aivan täytenä yllätyksenä mutta hostäiti sanoi että mene kouluun vasta maanantaina niin eihän tällä tytöllä mitään vastaanpanemista ollut muutamiin lisälomapäiviin ;)




On tosiaan tullut leivottua, oltua elokuvissa useampaankin otteeseen( ( katsomassa samaa elokuvaa, Jack Reacher- O ultimo ), jossa Tom Cruise näytteleepi ) , shoppailtua, riemukiljuttua, suunniteltua karnivaaleja ( ENÄÄ 20PV ! <3<3<3<3 ) , urheiltua, otettua aurinkoa, vierailtua tv:ssä taasvaihteeksi,, herkuteltua3x, ulkoillutettua uutta rakasta, oltu karnivaalejen musiikkinäytöksessä... 

Jokatapauksessa kaikki tuntuu tällä hetkellä niin ihanalta. Oon jotenkin onnistunut parissa päivässä saamaan mun pääkoppaa myös selvitettyä sen viimeisen peterpanpostauksen jäljiltä ja tällä hetkellä ei ainakaan stressaa mikään. Okei huominen koulupäivä kyllä ehkä vähän sillä en tosiaan yhtään tiedä, että mille luokalle mut nyt siirretään tai miten mut siellä otetaan taas vastaan mutta eiköhän sekin hyvin mene. Oonko muuten ikinä maininnut meidän koulun ihan hirveistä koulupuvuista ? Enpä varmaankaan, mutta sellaiset löysät vihreät housut ja valkoinen paita, jonka kaula-aukko on suurinpiirtein kurkussa kiinni tosiaan on meidän koulun asu. Lupaan laittaa siitäkin kuvaa tässä lähiakoina.

Kuten tuossa aikaisemmin muuten mainitsinkin , odotan tosi innolla karnevaaleja ja ne me tullaan viettämään Recifessä. Kuulemma yksi parhaista paikoista karnevaaleina Rio De Janeiron jälkeen tietenkin. Tässä vähän sneakpeekkiä :






Ja karnevaalejen jälkeen oiskin sitten vuorossa vihdoinkin matka sinne Rio De Janeiroon ! Mutta siitä tuun tekemään sitten postausta kun se on vähän lähempänä.
Nyt mun on kyllä pakko puhua vähän eilisestä.. Herättiin aamulla joskus vähän ennen keskipäivää ja lähdettiin teettämään tarrakansia siskoni vihkoon erääseen valokuvausliikkeeseen. Siellä muuten normaalisti alkanut päivä sai käännöksen, josta lähtien huomiota sateli vähän liikaakin. Mua pyydettiin jo toista kertaa viikon sisällä malliksi jollekkin muotilehdelle.. No, koska tarjouksesta piti taas meidän tyhmien sääntöjen takia kieltäytyä jatkettiin matkaa rautakauppaan ostamaan jotain juttuja hostäidin toimistolle. Sielläkään tosiaan ei saanut rauhassa olla ilman että myyjät alkoivat heittelemään eitoivottuja kommentteja sellaisella englannilla että joo terve. 
Okei, olen sinisilmäinen blondi, joka on muita päätä täällä pitempi ja joka tosiaan erottuu joukosta, mutta oikeuttaako se siihen, että ihmiset aina sinut ensimmäistä kertaa nähdessään saa  sua nimitellä barbiksi ja kommentoida ulkonäköäsi ? Missään ei voi kävellä ilman että tulee näitä kommentteja vastaan ja vaikka niillä ei pahaa tarkoitettaisikaan niin eikö sen vieraiden ihmisten ulkonäön ruotimisen voisi jättää oman päänsä sisällä tapahtuvaksi - sen sijaan että toisella puolella katua pitää ruvella huutelemaan jotain kommentteja ? Okei joo eilen tuli taas vaihteeksi vähän liikaa sitä huomiota ja tämä tyttö ei siitä ihan liikaa innostunut. Illastakaan ei yhtään helpottanut kun eräässä tapahtumassa uutisraportteri bongasi tämän ( VARMASTI ULKOMAALAISEN ) satojen ihmisten keskeltä ja niinpä sitä päädyttiin taas haastatteluun koko maassa näytettävään tv-lähetykseen. Eijees. 




Okei hukkasin tosiaan sen langan - sillä jossain vaiheessa tätä postausta mulla oli vielä ideakin siitä että mitä tänne kirjottaisin mutta tosiaan se tuossa jossain matkan varrella katosi, joten lisäilenpäs nyt vain kuvia viimepäiviltä ja annan niiden tosiaan puhua puolestaan :)








Loppuun on pakko sanoa, että oli kyllä ihana loma ja vaikka rentoutumista olisi saanut olla vieläkin enemmän, akut täynnä palaan tosiaan kouluun ja ihan hyvillä mielin  ! (:

PS: Tuli taas sekava postaus mutta se johtuu siitä, että tämä neiti on  ihan liian innostunut kaikesta ja tosiaan haluaa kirjoittaa kaikki kuulumiset ja kaiken maailman tapahtumat tänne samaan aikaan mistä johtuu se, että aihe tuppaa vaihtua parin lauseen välein....

PPS: Mun hiuksille on muuten nyt tehty jotain ja niistä tulee pian postausta (:


<3:llä siru

2 kommenttia:

  1. sulla on tosi kiva blogi! :) Ja ihana toi sun cartierin kello ja louis vuittonin laukku! <3 :o

    -> www.whoami-life.blogspot.fi ja liity ihmeessä lukijaks jos tykkäät!

    VastaaPoista