tiistai 29. tammikuuta 2013

Instagram

Heippa taas ! Musta ei ookkaan vähän aikaan taas kuulunut mitään .. No joo koulu tosiaan alkoi viime viikolla ja sinne on tosiaan pitänyt raahautua joka päivä ja joo on se helppoo kun ei tarvi oikeesti opiskella. Riittää kun esittää kuuntelevansa mitä opettaja sanoo, mutta kyllä niille 6:lle tunnille ois paljon parempaakin käyttöä kun istua koulussa tylsistymässä, jossa siis en tosiaan tee YHTÄÄN MITÄÄN ! :)
      Nää päivät on ollut nyt ihan superkiireisiä koulun takia ja ei oikeestaa oo ollu yhtikäs mitään postattavaa. Kuviakaan ei oo tullu jostain syystä otettua. Pitää tässä nyt skarpata vähän !

Mut päätinpäs tässä tehdä tällaset kollaasikuvat mun instakuvista (: Sinnekkin oon viime aikoina tosi vähän lisänny kuvia, et otan nyt itteeni niskasta ja yritän päivittäin sinne pistää jotain pientä kuvatusta ja minut tosiaan löytää instagrammista nimellä siraaw. Tervetuloa seurailemaan !







                                                        <3:llä Siru

1 kommentti:

  1. Ihana tämä sun blogi ja oot ihan hullun kaunis! Kun aukasin tän luulin tyylii, että oot joku huippu bloggari ja sulla on semmoset pari tonnia lukijoita! Nyt sulla on ainakin yksi lukija lisää! :-))

    http://j0hanna-paivakerrallaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista