torstai 6. joulukuuta 2012

Xmas - Asukokonaisuuksia

Joulu on jo ovella ja on pakko sanoa, että nyt on alkanut sitä joulumieltä tarttumaan tähänkin tyttöön ! :) 

Tänään aamulla iloiseksi yllätykseksi sainkin kuin sainkin koneen aukeamaan, mutta ei se normaalisti toimi ei.. :/ Otin siitä kuitenkin hyödyn irti ja päätin tehdä tämän postauksen, koska koskaan ei voi tietää jos se ei enää käynnistykkään..

Jouluna on paljon erilaisia tapahtumia, niin koulussa kuin kavereiden & perheen kanssa. Yleensä se suurin ongelma onkin, että mitä pistää yllensä & mitä antaa lahjaksi. Tässä postauksessa onkin monta erilaista jouluista & ei niin jouluista & juhlavaa & vähän arkisempaa asukokonaisuutta ihan vain ispiraatioksi (: Ajattelin myös tehdä lähipäivinä postauksen, jossa on hyviä joululahjavinkkejä, vai onko ihan tylsä idea ?


Aluksi vähän jotain juhlavampaa :


Xmas



Punainen on siis  ehdottomasti mielestäni se jouluisin vaihtoehto pukeutumisessa ja sen voi yhdistää melko moniinkin väreihin ja vieläpä melko onnistuneesti . 

Golden
Vaikka kyseessä onkin joulu, ei asun tarvitse välttämättä niin jouluinen olla .. :) Mielestäni kultainen sopii kuitenkin vielä hyvin jouluun ja on elegantti vaihtoehto.

Black xmas
Ja sitten musta , joka sopii melkein joka juhlaan .


Farkkujen ystäville :

Party with jeans

Eli jos on farkkujen ystävä, saa nekin yhdistelemällä vähän "juhlavimpiin" asusteisiin näyttämään siisteiltä. Tässä kategoriassa pysyin tiukkana ja jokaiseen kokonaisuuteen lisäsin jotain jouluista eli punaista.

Oli tarkoituksena tehdä pojillekkin omat asukokonaisuudet mutta pakko myöntää ettei poikien pukeutuminen ole mitään erityisalaani ! :)

Omaa jouluasuani en ole vielä päättänyt ja pitääkin tässä joku päivä lähteä vähän ostoksille ! ;) Lisäilen siitä sitten kuvia myöhemmin.. 


              Beijos, Siru





3 kommenttia:

  1. Vitsit sulla on hyvä tyylisilmä! Pukisin noista jokaisen asukokonaisuuden päälle mielelläni! <3

    VastaaPoista
  2. Vau, voisin pukee noista päälle vaikka kaikki! ihania, varsinki noi mekot! :)

    http://iinajohanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista