torstai 6. joulukuuta 2012

Lahjavinkkejä

Se on aina yhtä vaikea ostaa joululahjoja- tai ainakin itselläni on pari ystävää, jolle on hyvin vaikea keksiä mitään lahjaa. Päätinpäs tässä niinkuin jo aikaisemmin lupasin tehdä postauksen, jossa on hyviä joululahjavinkkejä tytöille & pojille.

Toivottavasti tykkäätte ja ois ees jollekkin pikkasen apua joululahjaostoksiin :)

Ensimmäisenä tytöt:



Suoraan kaupasta hankittuja lahjoja :

- Nimikoru
- Huivi
-Karvatossut 
- Parfyymi
- Lahjakortti
- Tuotantokausi & Elokuva & CD
- Kosmetiikkaa
- Suklaata 



Vähän omaperäisyyttä:

- Meikkipussukka, jonka täytteeksi laittaa erilaisia pieniä juttuja ( meikkejä, karamellejä, valokuvia, kynsilakkoja, koruja.... Mitä ikinä tulee mieleen ) Itse esimerkiksi sain synttärilahjaksi viime kesänä ystävältäni vähän niinkuin selviytymispaketin Brasiliaan , jossa oli : Pompuloita, topseja, tampponeita, tarrakuva hänestä, huulikiilto, kynsilakka , kondomeja ( hahahhh meidän kieroutunut ystäväsuhde.. Pitäähän sitä pitää kaverista hyvää huolta. ) ja vaikka mitä muuta. Itse ainakin rakastan tällaisia lahjoja (:
- Itseleivottuja leivoksia & karkkeja 
- Kivat valokuvakehykset, joihin voi tulostaa esimerkiksi kuvan ystäväpiiristänne, idolista tai jotain inspiroivia lausahduksia / elämänviisauksia ( tarkoitus tehdä niistä mahdollisimman ystävänne näköiset.. ) Itseni mielestä ainakin tosi persoonalinen ja kiva lahja 
- Voit tuunata ystävällesi omaperäiset kännykänkuoret tai sitten vain ostaa sellaiset valmiina
- Itsetuunattu &Ystäväsi näköinen kalenteri ; Tulostetut kuvat , lehdeleikkeet, helmet, narut, glitter, maali... 
- Itsetehdyt tai kaupasta ostetut villasukat 


                                          Seuraavana pojat :


- Pussilakanasetti
- Bokserit
- Peli
- Vyö
- Lompakko
- Rannekello
- Kirja
- CD ( joko kaupasta tai sitten itse tehty, johon lisäät musiikkia josta tiedät hänen pitävän ja kannet voit tuunata kivasti itse ) 

Pakko kyllä myöntää että pojille on harvinaisen vaikeata ostaa lahjaa ! Vai onko joku teistä eri mieltä ? :)

                         Niin siinä nyt ois jotain lahjavinkkejä ja periaatteessa noi monet sopis kummillekki sukupuolille mutten nyt viittinyt kumpaankin samoja laittaa. Esim. rannekello on yhtä hyvä lahja niin pojille kuin tytöille kuten myöskin pussilakanasetti, kirja, lahjakortti, kännykkäkuoret... 

Miten teillä on , arvostatteko enemmän suoraan kaupasta ostettua lahjaa vai sellaista johon on itse myös panostettu ja tehty juuri sinulle ? Itse en oikeen osaa tähän vastata :) Esim. eihän mikään valokuvakehys kuvilla varustettuna voita mitään järjestelmäkameraa mutta milloinkohan ystävä sellasta hankkii toiselle ? Tunnearvoa ainakin on enemmän kun tietää toisen tehneen sen juuri sinulle. Mielestäni myös tuo lahjakortti on superhyvä lahja ystävälle, joka tykkää shoppailla ja pääseepä sitten ostamaan jotain mitä oikeasti haluaa !



                                                         Beijos, Siru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti