perjantai 7. joulukuuta 2012

TOP puhelinsovellukset

Eli tässä postauksessa listaan mun eniten käytettyjä lemppari sovelluksia mun kännykässä :) Voipi olla ettei teistä kaikki vielä oo näihin kaikkiin törmänny, joten päätinpäs nyt sitten vähän esitellä niitä..

Itse omistan siis Samsung Galaxy s3:sen ja tässä postauksessa esitellyt sovellukset on siis ladattu Google Playsta ( Android Market  ), mutta löytyy varmasti myös applestoresta. ( Kaikki tässä postauksessa olevat sovellukset ovat ilmaisia )


                                       1. Facebook sovellus suoraan puhelimeen


1.
Okei tämän sovelluksen varmaan jokainen tuntee, mutta siltä varalta että ei ; Tämä sovellus on siis suoraan puhelimeen ladattava facebook-sovellus, jolloin ei tarvitse enää surffailla netissä. Helpottaa siis huomattavasti facebookin käyttöä ja plussana suoraan puhelimeen tulevat ilmoitukset viesteistä & tapahtumista. Itselläni jokapäiväisessä käytössä.

2. musiXmatch





MusiXmatch ei ole mikä tahansa musiikkisoitin vaan se mahdollistaa lyriikkojen saamisen lähestulkoon jokaisen lauluun. Itselläni ei ole montaa biisiä ollut johon tämä ei olisi lyriikkoja löytänyt ja parasta on että voit lisätä biisin suosikkeihin ja tällöin myös lyriikat ovat muistissa, eli suosikkibiisien lyriikat pystyy katsomaan ilman nettiä. Yksi kiva ominaisuus on myös se, että kun kuuntelet musiikkia tällä soittimella niin lukitusnäytöön tulee sovelluksen oma widget , josta pystyy vaihtamaan biisiä tai pysäyttämään sen. 


3. PhotoGrid





PhotoGrid on siis sovellus, jolla voi tehdä nopeasti jopa HD-laatuisia kuvakollaaseja puhelimen kuvista. Erilaisia malleja löytyy useita ja kollaaseista saa hyvinkin omannäköiset. Itse tykkään tästä sovelluksesta kovasti  !:)

4. Pixlr o Matic


Pixlr O Matic on ehdottomasti yksi parhaista ilmaisista puhelimen kuvanmuokkausohjelmista! Tehosteita & Raameja on kymmeniä ja sovellukseen saa ladattua satoja ilmaisia tehosteita lisää. Itselläni tämä sovellus onkin melkein päivittäisessä käytössä. Suosittelen puhelinkuvaajien ystäville !

5. Pocket 


Pocket on sovellus, jolla pystyy nettiselaimelta helposti tallentamaan kyseisen sivun sisällön ja myöhemmin pystyt sitä sitten ilman nettiä tarkastelemaan. Hyvä esimerkiksi blogien selailussa jos tietää ettei pysty myöhemmin nettiä jostain syystä käyttämään,niin voi suosikkiblogiensa postaukset tallentaa tänne. Sama pätee myös resepteihin ja asiakirjoihin, jotka haluat pitää muistissa. Kätevää, eikös ? 

6. PicSpeedWallpapers

PicSpeedWallpapers on sovellus, josta voit ladata tuhansia ilmaisia taustakuvia. Kategorioita löytyy satoja ja niiden sisältöä löytyy myös runsaasti ! 

7. Subway Surfers


Subway Surfers on hyvin addiktoiva peli, jossa yritetään siis päästä surffaamaan mahdollisimman pitkälle  ja kivaa on myös se, että keräämällä kolikoita voi ostaa erilaisia "apukeinoja" ja päivittäisiä tehtäviä suorittamalla saa lisää bonuksia. Hyvä peli tilanteisiin, joissa ei ole mitään tekemistä.

8. Auto Rap



Auto Rap on hauska- ei niin tärkeä sovellus, joka muokkaa yksinkertaisesta puheestasi huikeita rapbiisejä. En tiedä, että miten se sen tekee mutta toimii ja tämän sovelluksen kanssa on ystävien kaa tullut kyllä pelleiltyä useampaankin otteeseen !

9. Instagram <3


Instagram on varmaan sovellus, joka ei esittelyä kaipaa  ? Mutta jos joku ei tiedä niin se on siis paikka, johon ladataan inspiroivia kuvia ja jossa voi seurata kavereiden kuvia. Minut löytää instagrammista nimellä : siraaw.

10. Recipes 




Recipes on herkkusuiden 1. sovellus ;) Sieltä löytyy siis tuhansia ( omaperäisiäkin )  reseptejä ( tosin englanniksi ) ja sieltä pystyy hakemaan mitä etsii :) Suosittelen !! Nyt kun on loma niin rittää ainakin aikaa toteutellla näitä... Niistä tulee sitten myöhemmin myös postauksia tänne :)

+ WhatsApp, Googlekääntäjä ( !!! ) , Skype, Truth Or Dare ;) , Zedge , Pixable, Evernote, GO sms pro, Aviary, Sanajahti, PicCollage, Insta Color Splash, Pulse, Evernote Food, Temple Run, Angry Birds.... !  Mutta joo tällaista sieltä mun puhelimesta löytyy .. En tiiä että onko kukaan teistä samanlainen kuin minä mutta itse olen puhelimen superkäyttäjä ja hamstraankin aina puhelimeen kaikki käytännöllisimmät & viihdyttävimmät sovellukset :)

Tää oli nyt vähän tällainen erilainen postaus,  mitäs tykkäsitte ? :)


Beijos, Siru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti